GÖZELER İLKOKULU
ÇADIRKAYA BELDESİ GÖZELER MAH. ÇAYIRLI SK. NO: 52/2 İÇ KAPI NO: Z1 TERCAN / ERZİNCAN
0446 446 51 31 ( 0543 450 25 45 )

VİZYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

MİSYON

Beldemizde Türk toplumunu çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkaracak bireylerin yetiştirilmesini sağlayacak bir yönetim anlayışını eğitim kurumlarına taşıyan örnek ve önder bir birim olmaktır.

Normal Öğretim

08.30 11.50 13.00 14.35

Sobalı

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Bir lojman kullanılmakta ikinci lojman da atıl durumdadır.

Servis Bilgisi

İstendiği saatte araç bulunmakta, şehre gitmek yada ilçeye gitmek için sadece 5 metre yürümeniz yeterli.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Tercan ilçesine 25 km Çayırlı ilçesine 14 km, Erzincan şehir merkezine de 100 km mesafededir. Çadırkaya belediyesine 3 km, Mercan belediyesine ise 8 km mesafede ana yol üstüdür.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gözeler köyü olarak bilinmekle beraber son şehircilik yasasına göre Çadırkaya beldesinin mahallesi olarak geçmektedir. Köy eski zamanlarda kalabalık nüfuza ve potansiyele sahipken şimdilerde sadece kalabalık nüfuzunu korumaktadır.